Радио Рила Фолк - Въпроси


ОТГОВОРИ НА НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ?!


Онлайн радио е радио, което можете да слушате по интернет, без да имате нужда от специален радио приемник единствено и само благодарение на вашия домашен или преносим компютър или друго мобилно устройство с достъп до интернет.

В повечето случаи, можете да използвате най-обикновен софтуер за възпроизвеждане на аудио и видео потоци, като класически пример за подобен инструмент е широко разпространеният като музикален плейър Winamp. Можете разбира се да използвате и друг различен от посочения софтуерен инструмент като подходящ за това е и Windows Media Player.

Разбира се, че всеки може да слуша радио по интернет. Все пак живеем в информационна епоха и всеки с компютър, достъп до интернет и подходящ софтуер може да се наслади на слушането на онлайн радио.

Буквално навсякъде в интернет можете да откриете тематични онлайн радио станции, които да отговорят на вашия вкус, независимо колко специфичен е той. Можете да използвате и търсачки като Google и да потърсите за думите: онлайн радио, радио онлайн или радио по интернет и ще откриете множество сайтове, които ще ви помогнат да откриете идеалното за вас онлайн радио.

Защото не е нужно да се намирате в определена част на България или на света, за да се наслаждавате на вашето любимо радио. Слушането на вашето любимо радио по интернет може да става от всяка точка на планетата, стига да имате добра интернет връзка.РАДИО РИЛА ФОЛК - САМОКОВ
warning Радио Рила Фолк не извършва никаква комерсиална или търговска дейност. Музиката звучи онлайн безплатно от публичен стрийминг без авторски права.